Geen producten (0)
Geen producten (0)
HET COMPLETE SIMULATIE PAKKET
COMPLEET
CNC Simulator Pro Compleet CNC Simulator Pro MILL-module CNC Simulator Pro TURN-module Werkboek Werkboek
1 2 3 4 5
 

CNC Simulator Pro Compleet

€ 129,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

CNC Simulator Pro Compleet (v4)

De  FANUC  trainer voor standaard CNC Draai- en Freesmachines.

DEMO op: YouTube kanaal CNC Instructie Buro

Het software programma CNC Simulator Pro Compleet toont de bewerkingsafloop, met het zelf gemaakte Fanuc (ISO) CNC programma. Eventuele fouten worden opgespoord met de 3D virtuele CNC machine simulatie. Een machinecrash kan zo worden voorkomen. Wij bieden deze software aan voor opleidingen in het CNC-praktijkonderwijs niveau VMBO/MBO. Hiermee kan reële ervaring worden opgedaan met CNC machines voor draai- of freesbewerkingen in een veilige omgeving. Ook kunnen docenten hiermee de lessen gemakkelijk onderbouwen, uitbreiden, toetsen of zelf E-learning opdrachten samenstellen. 
 
Klik hier voor inzage van de praktijkoefeningen: CNC-Draaien CNC-Frezen
 
De simulator wordt geleverd met onze werkboeken draaien en frezen met video instructies, tutorials en e-learning programma's. Ook alle CNC programma's van de oefeningen uit de FANUC Instructieboeken CNC FREZEN en CNC DRAAIEN zijn te simuleren. Hoewel de softwaretaal engels is, kun je toch met ons instructiemateriaal en extra startup bijlage snel beginnen.
 
De software draait goed op computers met een Intel Core i5 CPU en Windows 10 (64 bit).
 
Wij leveren een licentie voor 1 jaar t.b.v. thuis gebruik en studenten.
 
Uw licentie wordt geactiveerd met het unieke IP-adres van uw PC. Deze licentie wordt bij het opstarten door onze server gecontroleerd op geldigheid.

Meer over de CNC Simulator ...
 
Met de simulator test je dus eerst het FANUC (ISO) programma in 3D, op een virtuele 2-assige CNC draaibank (XZ) of 3-assige CNC freesbank (XYZ). Er is keuze uit een aantal machinetypen. De programmeer fouten ontstaan door nieuwe (onschuldige) wijzigingen in het machine programma, of werken met verkeerde toolgegevens, niet voorziene ijlgang richtingen, onjuiste posities of gereedschap aanvaringen op het product. Voor praktijkopleidingen levert het beheer van de tooling- en het materiaalmagazijn, ook goede leermomenten op. Bovendien kent de software pop-up instructies en is er een E-learning module beschikbaar. 
 

Maar er zijn nog meer functies die de nieuwsgierigheid kunnen prikkelen, zoals het omzetten van vector figuren in G-code, een 3D freesfunctie en tandwielsets maken.
In de software kan ook kennis worden gemaakt met bewerkingen op o.a. CNC bovenfrees-, laser/plasmasnij-, 3D print-machines en zelfs een 5-assige robot om deze te visualiseren. Ook de besturing van een virtuele DRONE is als fun toepassing beschikbaar.

Hier kunt u ook eerst de demo versie downloaden, om het zelf te ervaren.

Download CNC Simulator

Onze WebShop software leverancier gebruikt cookies om onze website te verbeteren. Door op Ja te klikken, geef je toestemming hiervoor.