Geen producten (0)

Over ons

Het CNC Instructie Buro is opgericht door Peter Schuurbiers en op 1-3-2009 bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te Rotterdam onder nummer: 24455809. Hij heeft veel praktijkervaring in het geven van een-op-een instructies, voor het in gebruik nemen van CNC machines in de industrie en hierop allerlei producten en toepassingen mogen realiseren.
 
Met zijn bureau ondersteunt hij CNC-Frezers en CNC-Draaiers die met metaal en kunststof verspaning actief zijn. Bedrijven zijn hierdoor beter in staat om de mogelijkheden van de bewerkingsmachines, rendabeler te gebruiken.
 
Op basis hiervan is ook de webwinkel ontstaan, met een aanbod praktische instructieboeken en software w.o. de in eigen beheer ontwikkelde Fanuc en Heidenhain instructiepakketten. Daarbij wordt beproefde en betaalbare software geleverd, zoals Simple-CAM voor zelfstandige CNC-Frezers en CNC-Draaiers. Techniek docenten weten ook de weg te vinden naar deze mogelijkheden die tevens veel kostenbesparing opleveren.
 
 

Onze WebShop software leverancier gebruikt cookies om onze website te verbeteren. Door op Ja te klikken, geef je toestemming hiervoor.