Home ....     SharpCAM 2D, 3D en 3D Pro software voor CNC frezers
SharpCAM 2D, 3D en 3D Pro software voor CNC frezers

SharpCAM 2D, 3D en 3D Pro software voor CNC frezers


Klik hier voor inzage: Featurelist en voor een impressie op:

(o.a. Fanuc, Fadal, Haas, Heidenhain. MACH3 en Siemens)

Een heel fijn CAD/CAM programma, dat zeer gemakkelijk is om mee te werken. De mogelijkheden zijn competitief met elk ander programma met moduleworks algorithmen. Beschikbaar in 3 (drie) edities. Allereerst de SharpCam 2.5D software, waarmee het uitfrezen van o.a. willekeurige kamers of het programmeren van lastig contourfreeswerk zeer snel kan worden gedaan. CNC frezers zijn er bijzonder enthousiast over.
Vervolgens bieden SharpCam 3D en SharpCam 3D PRO nog extra strategieën voor het simultaan 3D frezen in het XYZ assenstelsel. Daartoe rekenen we de cyclussen voor het 3D Voorfrezen, Parallel 3D nafrezen en op Z level 3D nafrezen en in de Pro versie ook de functies 3D Constante baanoverstap, 3D Geprojecteerde contouren, 3D Vlakafwerking en 3D Pen trace bewerkingen. U ontvangt een Nederlands servicepakket met start-up handleiding, een leerprogramma en video instructies. Ook bieden wij u een workshop aan, om in 1 dag meer kennis op te doen over het werken met SharpCAM.

Een licentie d.m.v. PC activering eenmalig incl. jaar update support.


Tags


Artikelcode: 1949400

SharpCAM 2D, 3D en 3D Pro software voor CNC frezers


Maak uw keuze voor dit product
 • SharpCAM 3D Pro softwarepakket

  SharpCAM 3D Pro softwarepakket

  € 1605.00 excl. BTW
 • SharpCAM 3D softwarepakket

  SharpCAM 3D softwarepakket

  € 853.00 excl. BTW
 • SharpCAM 2.5D softwarepakket

  SharpCAM 2.5D softwarepakket

  € 638.00 excl. BTW
 • Upgrade SharpCAM 2.5D naar 3D Pro

  Upgrade SharpCAM 2.5D naar 3D Pro

  € 965.00 excl. BTW
 • Upgrade SharpCAM 3D naar 3D Pro

  Upgrade SharpCAM 3D naar 3D Pro

  € 735.00 excl. BTW
 • Upgrade SharpCAM 3D Pro vanaf v.3.0.0

  Upgrade SharpCAM 3D Pro vanaf v.3.0.0

  € 402.00 excl. BTW
 • Productinformatie
 • Meer voor CNC Verspaners ...

De CAD/CAM pakketten van SharpCam zijn zeer eigentijds voor het maken van uw CNC machine programma's. Het uitfrezen van willekeurige kamers met eilanden gaat eenvoudig en snel met een heel mooie grafische 3D weergave. Het pakket kent ook uitgebreide boor-, ruim-, tap- en kottercyclussen, een toolmanager, slimme 2D CAD faciliteit en RS232 communicatie met uw machines.

In de SharpCam 2.5D editie importeert u direct uw tekening in de formaten DXF en DWG en in de SharpCam 3D editie ook STEP, IGES of STL bestanden voor uw 3D bewerkingen.

De postprocessorslag is automatisch en op elk moment is het gekozen programmaformaat zichtbaar. U kunt kiezen uit 10 formaten w.o. Anilam, Fadal, Fanuc, Haas, Heidenhain, MACH3, MILLPWR, ProtoTRAK (age/mx3), WinCNC en Siemens 802D formaten. De aanpassing aan uw machineconfiguratie is met de postprocessor eenvoudig. Uniek is de megeleverde broncode, waarmee u de postprocesoren zelf kunt aanpassen of geheel nieuwe aanmaken. Zo hoeft u voor uw nieuwe machines de postprocessoren nu, of in de toekomst, ook niet meer extra te bestellen.
De gebruikers interface kent een Nederlandstalig voorzetraam voor het dagelijkse programmeerwerk. Er onder is het pakket in de basis als Engelstalige software opgebouwd echter de grafische gebruiksfuncties helpen u snel alle mogelijkheden eruit te halen.

Bij levering ontvangt u ons servicepakket met Nederlandse start-up handleiding, video instructies, een leerprogramma en voorbeelden.