Over ons ...


Het CNC Instructie Buro is opgericht door Peter Schuurbiers in 2008 en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven te Rotterdam onder nummer: 24455809. Hij heeft veel praktijkervaring met het geven van instructies over het in gebruik nemen van CNC machines in de industrie en hierop allerlei producten en toepassingen mogen realiseren. Ook is hij lid van het bestuur van de Stichting Verspanersforum die zich inzet voor het behoud van kennis en kunde in het eigen vakgebied.

Met zijn bureau ondersteunt hij CNC-Frezers en CNC-Draaies die met metaal en kunststof verspaning actief zijn. Bedrijven zijn hierdoor beter in staat om de mogelijkheden van de bewerkingsmachines, rendabeler te gebruiken.

Op basis hiervan is ook de webwinkel ontstaan, met een aanbod praktische instructieboeken en software w.o. de in eigen beheer ontwikkelde Fanuc en Heidenhain instructiepakketten. Daarbij wordt beproefde en betaalbare software geleverd, zoals SharpCAM voor zelfstandige CNC-Frezers. Techniek docenten weten ook de weg te vinden naar deze mogelijkheden.